9a Trobada de Dibuixants Urbans a Elx

Els pròxims dies 21, 22 i 23 d’abril tindrà lloc a Elx la novena edició de Dibuixant entre Palmeres, 9a Trobada de dibuixants urbans a Elx. Des que en la primavera de 2015 va començar la marxa d’aquesta proposta oberta a tothom d’«ocupar» els carrers i places d’aquesta ciutat, per a plasmar la seua vida quotidiana en els quaderns i compartir el resultat, Quaderns Viatgers ha comptat amb la decidida col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx i de Visitelche, i amb l’incondicional i impagable suport dels comerços de material de belles arts Art&ThingsDintelpa, Dolça Belles Arts i Lloc d’Art, el patrocini dels quals ens permet fer arribar als participants uns obsequis que servisquen de record d’aquest ja veterà esdeveniment.

És obligat per a nosaltres exposar i ressaltar el nostre agraïment a les citades entitats.

This entry was posted in Encuentro dibujantes, Uncategorized. Bookmark the permalink.